(+30) 2310 888 078


ΖΗΤHΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
^ Back to Top

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Δώστε μια όμορφη παρουσία της εταιρείας σας συνδυάζοντας λειτουργικότητα , καινοτομία και SEO .


Το να επιλέξει κανείς σήμερα την κατάλληλη εταιρεία για την κατασκευή της ιστοσελίδας του είναι μια επίπονη διαδικασία και συνήθως η επιλογή γίνεται με μοναδικό κριτήριο την τιμή .


Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες με θεμελιώδης γνώσεις στο design , στον προγραμματισμό και στο SEO. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μόνο η αρχή . Προσφέρουμε υπηρεσίες διαδικτυακού marketing με ολοκληρωμένες λύσεις email marketing & social media .


 

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκεύης ιστοσελίδων σε όλους τους τομείς : blog , e-shops , portals , directories , εταιρικές ιστοσελίδες , προσωπικές ιστοσελίδες , social networking sites , ιστοσελίδες εκπαιδευτικού περιεχομένου , ιστοσελίδες για προβολή events , custom λύσεις .


Οι μέρες που ένα απλό site με μια όμορφη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας σας απέδιδε ανήκουν στο παρελθόν . Σήμερα η ιστοσελίδα σας πρέπει να δουλεύει σκλήρα μιας και οι απαιτήσεις των χρηστών έχουν ανέβει , η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται από ολοένα και περισσότερες συσκευές , τα social media έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι ενώ το κλισέ "άσε το site να παίξει λίγο καιρό και θα ανέβει μόνο του στο google " ανήκει για τα καλά στο παρελθόν.

Η κατασκευή ιστοσελίδων απαιτεί οργάνωση και μεθοδικότητα προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα εκτός από το να είναι όμορφο και λειτουργίκο να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του πελάτη . Η συνεχής επικοινωνία της εταιρείας μας με τον πελάτη κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας σε συνδυασμό με την 7ετή εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και τη συνεχή επένδυση της Dtek σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το βασικό συστατικό το οποίο αφήνει τους πελάτες μας ικανοποιημένους .

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια πετυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας η οποία πληρεί τις προϋποθέσεις του πελάτη και του ανταγωνισμού εμπεριέχοντας τη μοναδικότητα τόσο στην κατασκευή όσο και στο περιεχόμενο . Η χρήση δικής μας εφαρμογής διαχείρισης περιεχομένου αλλά και η εμπειρία σε εφαρμογές ανοιχτού κώδικα μας δίνει την άνεση να μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε και όχι να μας κάνει η εφαρμογή αυτό που θέλει .

Web Marketing - γιατί δεν αρκεί μονάχα η κατασκεύη μιας ιστοσελίδας


Όταν αγοράζεται μία ιστοσελίδα από εμάς δεν πληρώνετε μόνο την κατασκευή της ιστοσελίδας σας . Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη συνεχή εκπαίδευση των ατόμων της εταιρείας σας για την ορθή χρήση της με απώτερο σκοπό το να αποκομίσετε τα μέγιστα από αυτήν.

Η εταιρεία μας σας ενημερώνει συνεχώς με νέες τάσεις που κυκλοφορύν , με χρήσιμα tips που μπορείτε και μόνοι σας να εφαρμόσετε καθώς και σας προτείνει τυχόν βελτιώσεις στην υπαρχουσα εφαρμογή σας .

Δώστε στην εταιρεία σας μια επαγγελματική παρουσίαση χωρίς να αδειάσετε τις τσέπες σας .

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του internet και προβάλλεται την επιχείρησή σας με τον καλύτερο τρόπο . Δώστε στην επιχείρησή σας την παρουσία που της αξίζει με μια ποιοτική και ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία . Στη DTEK πιστεύουμε στο ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι και δρόμοι και το αποτέλεσμα είναι ίδιο και καλύτερο . Οι τιμές μας είναι λογικές σε σχέση με τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε . Στο τέλος κανείς δεν θα πιστεύει το πόσο σας κόστισε η κατασκευή της ιστοσελίδας σας .


Ζητήστε μια γρήγορη προσφορά τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα μας

Οι βασικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων περιλαμβάνουν

- Web Design : Η σχεδίαση μιας ιστοσελίδας παίζει σημαντικό ρόλο στο κύρος της εταιρείας σας και στο brand name αυτής . Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας φροντίζουμε να είναι όμορφη και λειτουργική έχοντας ως κύριο σκοπό να μετατρέψει τους επισκέπτες σας σε μελλοντικούς σας πελάτες.


- Graphic Design : Για την καλύτερη απεικόνιση των προϊόντων σας οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία προσφέροντας μοναδικό design το οποίο ενισχύει την συνολική κατασκευή της ιστοσελίδας σας .


- Εγκατάσταση και ενσωμάτωση Εφαρμογής Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) : Έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου η οποία σας δίνει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να μπορείτε να ενημερώνετε ανά πάσα στιγμή την ιστοσελίδα σας . Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς του internet όπως απορρέει άλλωστε και από τη ρήση \"content is the king\" και το DCMS δημιουργήθηκε γι'αυτόν ακριβώς το σκοπό.


- Basic Logo Creation : Το λογότυπο είναι το σήμα σας , είναι αυτό που θα σας αναγνωρίζουν . Φροντίζουμε για την ποιοτική κατασκευή λογοτύπου του site σας .


- Social Media Intergration : Από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα social media . Αποκτήστε άμεση επαφή με τους πελάτες σας όπως ποτέ άλλοτε , χτίστε ισχυρές σχέσεις και δείτε την ενημέρωση να μετατρέπετε σε αυξανόμενο κέρδος προς εσάς .


Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε

- Δημιουργία banner : Προσφέρουμε ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα πακέτα σχεδίασης μοναδικών banner για την ιστοσελίδα σας . Χτίστε την ηλεκτρονική σας βιτρίνα με τον καλύτερο τρόπο . .


- Σχεδιασμός και υλοποίηση newsletter template : Κρατείστε καθημερινή επαφή με τους πελάτες σας και προσελκύστε νέους με ένα μοναδικό και ελκυστικό newsletter . Φροντίζουμε για τον σχεδιασμό σύγχρονων και εντυπωσιακών newsletter τα οποία δεν θα καταλήξουν ποτέ στον κάδο των αχρήστων .


- Infographics : Θέλετε να ενημερώσετε τους πελάτες σας είτε για μια νέα σας υπηρεσία είτε για κάποιο προϊον είτε για τη δράση σας γενικά και ψάχνετε κάποιον μοναδικό και περιεκτικό τρόπο ? Τα infographics είναι η απάντηση στο ερώτημα . Εσείς μας δίνετε τα στοιχεία και εμείς φροντίζουμε για την ποιοτική υλοποίηση αυτών.


- Content : Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους συγγραφείς περιεχομένου και δημιουργούμε για εσάς ποιοτικό περιεχόμενο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης . Δείτε το SEO σας να εκτοξεύεται μέσα από ποιοτικά κείμενα και μετατρέψτε την εταιρεία σας σε σημείο αναφοράς για το χώρο .


Γιατί να μας επιλέξετε

- Πάνω από 7 χρόνια εμπειρία : Είμαστε στην πρώτη γραμμή από την πρώτη στιγμή . Ζούμε από το internet , είναι κάτι παραπάνω από μια απλή δουλειά για εμάς . Όλη αυτή η πορεία μας συνοδεύοταν από το πάθος μας να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι και όχι να κερδίσουμε περισσότερα.

- Παραδίδουμε λύσεις : γνωρίζουμε τι χρειάζεστε , εφαρμόζουμε τις γνώσεις μας και σας παραδίδουμε ολοκληρωμένες λύσεις που λειτουργούν . Απλά και όμορφα .

- Συνεχής εκπαίδευση : Επιλέγοντας τη DTEK για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας απολαμβάνετε εφόρου ζωής δωρεάν συμβουλές και εκπαίδευση σε ότι έχει σχέση με αυτήν και τις εξελίξεις που τρέχουν στο internet.

- Χαμηλές τιμές : Παραδίδουμε ποιοτικές λύσεις σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και η τιμή που ζητάμε αφορά την ολοκληρωμένη κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Πρόσφατα έργα

safesales.gr
Κυκλοφόρησε : 20 04 2015
Τύπος : Ηλεκτρονικό Εμπόριο
swimpinksands.com
Κυκλοφόρησε : 26 08 2014
Τύπος : Ηλεκτρονικό Εμπόριο
e-latte.gr
Κυκλοφόρησε : 26 08 2014
Τύπος : Κατασκευή Ιστοσελίδων
kritsimis.gr
Κυκλοφόρησε : 26 08 2014
Τύπος : Ηλεκτρονικό Εμπόριο
BiodynamicBreath.com
Κυκλοφόρησε : 15 01 2014
Τύπος : Κατασκευή Ιστοσελίδων
Toys-Shop.gr App
Κυκλοφόρησε : 15 01 2014
Τύπος : Mobile Application

safesales.gr
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
20 04 2015


kritsimis.gr
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
26 08 2014

Ελάτε να συνεργαστούμε

Πείτε μας τις ανάγκες σας και εμείς θα σας συμβουλέψουμε