(+30) 2310 888 078


ΖΗΤHΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
^ Back to Top

Social Media Marketing


Εσείς Πόσο social είστε?


To internet αποτελεί βασικό εργαλείο μιας επιχείρησης και η ορθή του χρήση επεκτείνει την ομάδα εργασίας και την προώθησή της δίνοντας πρόσβαση σε χρήστες από κάθε γωνιά του κόσμου να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις εργασίες της με ένα απλό κλικ. Η ύπαρξη website αποτελεί ταυτόχρονα το μαγαζί, το προσωπικό και τη βιτρίνα του μαγαζιού που όσο πιο περίτεχνα φτιαχτεί τόσο περισσότερους επισκέπτες θα προσελκύσει. Από τη στιγμή που αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας οφείλει να είναι και να δείχνει άψογη προς τους υποψήφιους πελάτες σας. Αποτελεί τη βάση γύρω από την οποία μπορείτε να στήσετε τη συνολική παρουσία σας στο Internet και την πρώτη εικόνα με την οποία έρχονται σε επαφή οι καταναλωτές όταν αναζητούν την εταιρεία σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.


Καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες - Άμεση Αύξηση κερδών


Και όλα αυτά γιατί η απόκτηση σταθερού ηλεκτρονικού πελατολογίου σημαίνει σταθερό κέρδος για την επιχείρησή σας. Ποιο το νόημα όμως του να προχωρήσετε στην κατασκευή ιστοσελίδας στο διαδίκτυο όταν δεν μπορεί να την δει κανείς; Πώς θα έρθουν σε εσάς οι πελάτες σας όταν δεν μπορούν να σας βρουν με ένα απλό search στις μηχανές αναζήτησης ή όταν δεν υπάρχετε σε καμία δικτυακή κοινότητα;


Social Media - Ήρθαν για να μείνουν


To παραπάνω ερώτημα αποτελεί και τον κυριότερο λόγο αυτό αναπτύχθηκε το social Media Marketing το οποίο εκμεταλλεύεται τη τεράστια επισκεψιμότητα κάποιων δικτυακών τόπων, όπως είναι το Facebook, το Youtube, το Τwitter, το MySpace και το Squidooη προς όφελος μιας επιχείρησής. Χρησιμοποιεί την ύπαρξη των networking sites, των blogs και των γενικότερων online κοινοτήτων για την ενίσχυση μιας παρουσίας στο διαδίκτυο. Εφαρμόζεται παράλληλα με το Search Engine Optimization και είναι ένας επιπρόσθετος, σχετικά ανέξοδος αλλά και ταυτοχρόνως ισχυρός τρόπος για την απόκτηση και αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο τρόπος είναι απλός : δημιουργούνται λογαριασμοί / προφίλ, σχετικοί σύνδεσμοι και αναρτήσεις σε sites με υψηλή επισκεψιμότητα. Το ενδιαφερόμενο κοινό επισκέπτεται την διαφημιζόμενη ιστοσελίδα ακολουθώντας τους τοποθετημένους συνδέσμους και έτσι αγοράζει το προϊόν ή ενημερώνεται για την υπηρεσία που επιθυμεί. Το marketing στα Social Media περιλαμβάνει τη χρήση των διαφόρων εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό όχι μόνον τη δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας, αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου με κοινότητες χρηστών - μελλοντικών πελατών.


Social Media για άμεση αύξηση του traffic της σελίδας σας


Ο κόσμος μας είναι δομημένος γύρω από τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές μας επαφές και τις καθημερινές μας αλληλεπιδράσεις με τους υπόλοιπους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας. Τα Social Media Νetworks κατάφεραν να δώσουν ψυχή σε αυτές τις σχέσεις μέσα στους δικτυακούς αυτούς τόπους, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι από οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. Τα Social Μedia Networks ή αλλιώς sites κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν online κοινότητες όπου οι καταναλωτές - μέλη αυτών των κοινοτήτων- επικοινωνούν, ανταλλάσσουν γνώμες για καθημερινά και κοινωνικά ζητήματα, κάνουν κριτική, ζητούν βοήθεια, κάνουν προτάσεις και αξιολογούν προϊόντα και υπηρεσίες. Προβάλλοντας λοιπόν σε καθημερινή βάση την επιχείρησή σας στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης, αντιμετωπίζεται τον κάθε χρήστη σαν ένα πιθανό πελάτη καθοδηγώντας τον εκεί που θέλετε εσείς να πάει, αυξάνοντας έτσι το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών σε πιθανούς πελάτες.

Το Social Media Marketing αντιπαρέρχεται το παραδοσιακό marketing, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του καταναλωτή και της επιχείρησης. Η διαφοροποίηση γεννάται μέσα από την πελατοκεντρική προσέγγιση του χώρου, μιας και ο καταναλωτής - πελάτης τοποθετείται στο επίκεντρο, αναβαθμίζοντας τον ρόλο που είχε έως σήμερα. Μπορεί να αξιοποιήσει τα κατάλληλα εργαλεία που διατίθενται και να πετύχει αμφίδρομη επικοινωνία και διάλογο. Ως αποτέλεσμα, το brand μιας εταιρείας γίνεται πιο προσιτό και μετρέπεται ο ρόλος του καταναλωτή από παθητικό δέκτη μηνυμάτων και πληροφοριών σε ενεργό συνομιλητή και πρωταγωνιστή. Πλέον τα Social Media Sites δεν αποτελούν ένα ακόμα κανάλι επικοινωνίας όπου το εκάστοτε brand αγοράζει χώρο και χρόνο. Αποτελούν στην ουσία ιδιόκτητα κανάλια επικοινωνίας που επιτρέπουν στο brand να βρίσκεται σε συνεχή, real time επικοινωνία με τους καταναλωτές στο δικό τους οικείο περιβάλλον.


Αναβαθμίστε το brand name σας


Το Social Media Marketing απευθύνεται σε μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις. Διάσημα brands της αγοράς χρησιμοποιούν τα Social Media για να προσελκύσουν νέους πελάτες καθώς και να διατηρήσουν τη φήμη και το όνομα τους, ενώ παράλληλα στοχεύουν ένα ευρύ κοινό από καταναλωτές. Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την παρουσία σας στα Social Media, στην dtek θέτουμε τους κατάλληλους στόχους, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε τις απαραίτητες τακτικές ενέργειες προκειμένου να αποκομίσετε τα βέλτιστα οφέλη για το brand σας. Επιλέγουμε ποια είναι τα καταλληλότερα Social Media για το δικό σας brand και καταστρώνουμε στρατηγικά την παρουσία σας στο καθένα από αυτό.


Πόσο επαγγελματικό θέλετε να δείχνει το προφίλ της εταιρείας σας?


Ωστόσο, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει και να δημοσιεύσει την ιδέα του μέσω κειμένου, ήχου ή βίντεο. Για την dtek τα Social Media δεν είναι μόνο ένα προφίλ, ένα group ή μια σελίδα στο Facebook ή στο Twitter. Με χρήση εφαρμογών και ένα σύνολο ενεργειών που γίνονται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης , διαχείρισης και κατασκευής της ιστοσελίδας σας, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε σε όλες τις επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη της επικοινωνίας και της προβολής που τους αξίζει. Πλασάρουμε το προϊόν σας στην αγορά σαν να ήταν δικό μας κάνοντας την διαφήμιση στο internet πιο στοχευμένη. Μέσω χρήσης feeds, μοιράζονται σε καθημερινή βάση τα νέα, οι ανακοινώσεις, τα βίντεο, οι εικόνες και τα πρωτότυπα κείμενα που δημιουργούμε για την προβολή. Επιπρόσθετα, η συμμετοχή σε δημόσιες συζητήσεις αλλά και σχετικές αναρτήσεις σε blogs, forums και κοινωνικά δίκτυα αποτελεί βασική μέριμνα για εμάς. Επενδύοντας στο πνεύμα αυτών των πλατφόρμων και σε συνδυασμό το seo προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαδικτυακής προβολής διατηρώντας ταυτόχρονα το μικρότερο δυνατό κόστος.


Ποια είναι η στρατηγική που εφαρμόζεται;


Για εμάς, ένα καλά σχεδιασμένο site μπορεί να δεχτεί αλλά και να διατηρήσει με επιτυχία το πλήθος των επισκέψεων που προέρχονται από την χρήση των κοινωνικών δικτύων. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα σωστά δομημένο περιεχόμενο που να πληροφορεί, να ευχαριστεί και να εκπληρώνει τις προσδοκίες του χρήστη. Με την εμπειρία χρόνων που διαθέτουμε στην κατασκευή ιστοσελίδας και στην προώθησή της, σχεδιάζουμε υπηρεσίες για όλους, ανεξαρτήτως μεγέθους και budget, αφουγκραζόμαστε τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης και προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζονται για να υπάρξει η προβολή και η επικοινωνία που της αξίζει εκμεταλλευόμενοι πάντα κατάλληλα το κανάλι των social media. Αντιμετωπίστε την παρουσία σας στο Internet με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα που αντιμετωπίζετε κάθε επιχειρηματική σας κίνηση. Η dtek προτείνει τις καλύτερες στρατηγικές και τεχνικές ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας και σχεδιάζει για εσάς το κατάλληλο social media plan.


safesales.gr
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
20 04 2015


kritsimis.gr
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
26 08 2014

Ελάτε να συνεργαστούμε

Πείτε μας τις ανάγκες σας και εμείς θα σας συμβουλέψουμε